Identificeren en Ontwikkelen van Talenten
!
 
talent
 
 

Identificeren en Ontwikkelen van Talenten

Je talent en organistie in één dag reviewen met het managment team? Wij helpen u graag met de inzet van onze tools.

Het identificeren en ontwikkelen van talenten is een essentieel onderdeel van een strategisch HR-beleid. Niet alleen voor multinationals, maar ook voor mkb-bedrijven is het belangrijk om getalenteerde medewerkers optimaal te ontwikkelen en deze medewerkers op die manier van maximaal nut te laten zijn voor de organisatie.

Met behulp van onze aanpak is het mogelijk om snel je talenten te identificeren. Tevens wordt gekeken naar mogelijkheden om deze talenten verder te ontwikkelen.

Om deze ontwikkelingsmogelijkheden aan te laten sluiten bij de organisatie wordt ook stil gestaan bij de kansen, bedreigingen en sterktes en zwaktes van de organisatie als systeem zelf.

Een wezenlijk onderdeel van onze aanpak is de risicobeoordeling (Risk Assessment). Door dit in te zetten brengt u het risico in kaart en tevens de impact van potentiële medewerkers die de organisatie zouden kunnen verlaten. De opvolgingsplannen zijn onlosmakelijk verbonden met de risicobeoordeling. In de opvolgingsplannen wordt inzichtelijk gemaakt welke medewerkers in aanmerking komen om de verschillende posities in te vullen.

Neem voor een offerte of voor meer informatie contact op met HR Takeaway team, per mail of telefoon. Een adviseur zal met u het verdere traject doorlopen.
!