Hulp bij sollicitatie

Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van de expertise van HR Takeaway, maar ook particulieren. Bezig met een sollicitatiebrief? Binnenkort een belangrijk sollicitatiegesprek? Allemaal zaken waar ook de HR Takeaway bij kan helpen, snel, accuraat en scherp.

!
 
sollicitatiegesprek
 
 

Sollicitatiegesprek trainen

Een sollicitatiegesprek is geen gesprek wat u dagelijks voert. Het is belangrijk, het is een mooie stap naar een andere toekomst. U bereidt zich dan ook goed voor. U bekijkt de website van de organisatie, uw CV is op orde en... u kunt uw gesprek nu ook trainen met een HR Manager via HR Takeaway. Hij zal met u een sollicitatiegesprek houden op basis van de door u gewenste functie(s), en let op zaken als: houding, gedrag, beantwoording, valkuilen, gesprekstechnieken en geeft u feedback zodat het uiteindelijke sollicitatiegesprek alleen nog een succes kan worden!

Na betaling zal de HR manager binnen 48 uur contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Het gesprek neemt één uur in beslag.
!
 
30shiftblog_resume
 
 

CV checken

Een CV is uw visitekaartje. Uw kans om te laten zien wie u bent, wat u kunt en waar u voor staat. Ontzettend belangrijk dus om goed te laten checken door een expert. Niet alleen typefouten, maar ook stijl, tegenstellingen, correctheid, overtuiging; uw CV wordt helemaal gescand op de bovenstaande elementen en wij zorgen ervoor dat uw CV voldoet aan de laatste eisen.

Stuur uw CV naar cv@hrtakeaway.nl, dan krijgt u binnen 48 uur een link waarmee u na betaling uw gescreende en verbeterde CV kunt downloaden.

!